Распоред на термини за почеток и времетраење на часовите во наставата со физичко присуство

Почитувани родители и ученици! Со цел почитување на мерките за безбедност во условите на пандемија, ООУ „Наум Охридски“ наставата со физичко присуство на учениците во училиштето ќе ја реализира согласно овој Распоред на термини за почеток и времетраење на часовите во наставата со физичко присуство на учениците.

Повеќе »»

Крерирање на e-mail на Gmail

Почитувани родители и ученици, со цел подобра организација на материјалите и домашните и по препорака на МОН, решивме онлајн наставата да ја продолжиме со примена на Google Classroom. За почеток, секој ученик или родител во име на ученикот, ќе треба да креирате e-mail на Gmail и да

Повеќе »»

Материјали за I одделение 30.03.2020-03.04.2020

Англиски јазик Ова е приказната за оваа недела. Слушнете ја и обратете внимание на новите зборови: Cat-мачка Mouse-глушец Present-подарок bell-ѕвонче Новите зборови нека ги нацртаат во тетратката и ве молам пратете ги на anakioska@gmail, со име,презиме и одделение во subject. https://www.google.com/imgres?imgurl=https://i.ya-webdesign.com/images/kitten-clipart-catblack-8.jpg&imgrefurl=https://ya-webdesign.com/image/kitten-clipart-catblack/100467.html&tbnid=wsNsRZeiu1GDdM&vet=1&docid=VC_UGngJAUr4dM&w=1024&h=1044&q=cat+with+a+bell+coloring+page&source=sh/x/im

Повеќе »»

E-mail адреси на наставниците

Со предложените материјали, наставниците задаваат и домашни задачи, истите ќе може директно да им ги препратите. Во следниот документ ќе ги најдете електронските адреси на сите наставници од нашето училиште.

Повеќе »»

Материјали за I одделение-11.03.2020 – 20.03.2020

1. Општество OPS Minato i segasnost 2. Природни науки  nl. pn       03-ИЗВОРИ НА ЗВУЦИ 3. Математика  4 cas NL Odemanje kolicestvo n.l. Sobiranje i odzemanje 2 час NL Odzemanje do 10 n.l. Sobiranje i odzemanje do 20 – vezbi Delenje vo grupi Udvojuvanje broevi do 10 Интерактивна

Повеќе »»

Активности во рамки на проектот „Училишни градини“

На 01.11.2019 беше реализирана работилница со најмилите, највредните, првачињата во рамките на проектот Училишни градини. Работилницата беше од отворен карактер па така во работилницата учествуваа и нашите родители, го изработувавме заштитниот знак со зрнести плодови. На задоволство на сите изработките станаа украс во училишниот хол.    

Повеќе »»