Кампања „ Ден на гладта“ 2019

По добивање на барање од Општинската организација на Црвен крст Гази Баба и нашето училиште се приклучи кон Кампањата,,Денот на гладта,, која оваа година се одбележа под мотото „Помислете и на нас“. Кампањата се одржа од 16 октомври до 22 октомври. Во акцијата се вклучија родителите, наставниците

Повеќе »»