Распоред за дополнителни активности- ноември ПРЕДМЕТНА НАСТАВА

Маја-Крстеска-математикаDownload Јована-Димовска-географијаDownload Соња-Рулеска-биологија-и-хемијаDownload Виолета-Ѓорѓиевска-музичко-образованиеDownload Билјана-Оливровска-Трајковска-англиски-јазикDownload Маја-Станковска-информатикаDownload Сашка-Крстевски-природно-наукиDownload Ивица-петрушевски-физичко-образованиеDownload Златка-Панчевска-македонски-јазикDownload Мирјана-Ивановска-ноемвриDownload Виолета-Божиновска-ликовно-образованиеDownload Александра-Величковска-историја-и-граѓанско-образованиеDownload Весна-Димитровска-француски-јазикDownload Емилија-Ежовска-етикаDownloadПовеќе »»

Распоред за дополнителни активности- ноември ОДДЕЛЕНСКА НАСТАВА

План-за-реализација-на-дополнителни-часови-ОДДЕЛЕНСКА РАШТАКDownload План-за-реализација-на-дополнителни-часови-ОДДЕЛЕНСКА НАСТАВА ЦРЕШЕВОDownload План-за-реализација-на-дополнителни-часови-ОДДЕЛЕНСКА БУЛАЧАНИDownloadПовеќе »»

Литературен и ликовен конкурс- ,,КОРУПЦИЈА – ЈА СЕЧЕШ ГРАНКАТА НА КОЈА СЕДИШ,,

Почитувани, OOУ„Наум Охридски “ Булачани, по повод  предвидените активности за Aнтикорупциска едукација  распишува литературен и ликовен конкурс на тема:      ,,КОРУПЦИЈА – ЈА СЕЧЕШ ГРАНКАТА НА КОЈА СЕДИШ,, Творбите може да се испраќаат во форма на проза или поезија, а се разбира и ликовните творби во форма

Повеќе »»

Активности од проект Slow Food градини

На 05.11.2019, нашиот училишен двор го збогативме со нови садници, лешници. Садниците ни ги подарија активистите на Slow Food Vodno, а воедно ја реализиравме и последната предвидена активност, компостирање. Во активноста беа вкучени ученици од 5 и 4 одделние кои продолжија и со практичниот дел, односно засадувањето.Се

Повеќе »»

Во рамки на проектот ,,Градиме иднина”, на 05.10.2019 година се одржа забавно-рекреативен настан за учениците од основните училишта во Градскиот парк кај Школка, на кој тие имаа можност заеднички да се дружат, играат и забавуваат преку разни интерактивни активности, игри и песни. Учениците од нашето училиште присуствуваа

Повеќе »»

Европски ден на јазиците 2019

Денес, на 26 септември, во духот на Европскиот ден на јазиците,учениците од нашето училиште имаа шанса да се запознаат со јазикот и културата на некои европски држави. Акцентот секако беше ставен на јазиците кои се изучуваат во училиштето,односно македонски,англиски и француски јазик. Овој ден го одбележуваат над

Повеќе »»