Есеи по повод 8 Мај- Меѓународен ден на Црвен крст

По повод меѓународниот ден на Црвениот крст, нашите ученици од 9то одделение, напишаат прекрасни есеи како едно мало благодарам до оваа хуманитарна организација која е секогаш во првата борбена линија кога треба да се подаде хумана рака.

Повеќе »»

Кампања „ Ден на гладта“ 2019

По добивање на барање од Општинската организација на Црвен крст Гази Баба и нашето училиште се приклучи кон Кампањата,,Денот на гладта,, која оваа година се одбележа под мотото „Помислете и на нас“. Кампањата се одржа од 16 октомври до 22 октомври. Во акцијата се вклучија родителите, наставниците

Повеќе »»