Распоред за дополнителни активности- ноември ПРЕДМЕТНА НАСТАВА

Маја-Крстеска-математикаDownload Јована-Димовска-географијаDownload Соња-Рулеска-биологија-и-хемијаDownload Виолета-Ѓорѓиевска-музичко-образованиеDownload Билјана-Оливровска-Трајковска-англиски-јазикDownload Маја-Станковска-информатикаDownload Сашка-Крстевски-природно-наукиDownload Ивица-петрушевски-физичко-образованиеDownload Златка-Панчевска-македонски-јазикDownload Мирјана-Ивановска-ноемвриDownload Виолета-Божиновска-ликовно-образованиеDownload Александра-Величковска-историја-и-граѓанско-образованиеDownload Весна-Димитровска-француски-јазикDownload Емилија-Ежовска-етикаDownloadПовеќе »»

Распоред за дополнителни активности- ноември ОДДЕЛЕНСКА НАСТАВА

План-за-реализација-на-дополнителни-часови-ОДДЕЛЕНСКА РАШТАКDownload План-за-реализација-на-дополнителни-часови-ОДДЕЛЕНСКА НАСТАВА ЦРЕШЕВОDownload План-за-реализација-на-дополнителни-часови-ОДДЕЛЕНСКА БУЛАЧАНИDownloadПовеќе »»

Препораки за однесување на час за време на настава на далечина

Почитувани ученици и родители, Ова се препораки за однесување на час за време на наставата на далечина. Прочитајте ги внимателно и постапувајте по истите со цел да имаме успешна настава.

Повеќе »»

Распоред на термини за почеток и времетраење на часовите во наставата со физичко присуство

Почитувани родители и ученици! Со цел почитување на мерките за безбедност во условите на пандемија, ООУ „Наум Охридски“ наставата со физичко присуство на учениците во училиштето ќе ја реализира согласно овој Распоред на термини за почеток и времетраење на часовите во наставата со физичко присуство на учениците.

Повеќе »»

Распоред на часови за одделенска и предметна настава за учебната 2020/2021

Во прилог Ви ги претставуваме документите со распоред на часови за одделенска и предметна настава за учебната 2020/2021 година.

Повеќе »»