Прием на првачињата во Детската организација

На 10.10.2019 година, првачињата од нашето училиште со свечено ветување и пристапија на Детската организација. По тој повод се одржа свечена приредба од повозрасните ученици. Многу успех им посакуваме на нашите првачиња.

Повеќе »»